İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

UĞUR ANILDI

Uğur Anıldı, 1 Ocak 1959’da Kırşehir’de doğdu. İlköğrenimini Kırşehir’de tamamladıktan sonra 1970 yılında İstanbul Erkek Lisesi’nde öğrenime başladı ve 1978 yılında 6 Edebiyat şubesinden mezun oldu.

Aynı yıl başladığı Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde aldığı lisans eğitimini 1985 yılında bitirdi. Daha sonra; finans, turizm ve ağırlıklı olarak da sigorta sektörlerinde çalıştı. Özellikle sağlık sigortalarının Türkiye’de yerleşmesi ve gelişmesi konusunda büyük katkıları olan arkadaşımız, ne yazık ki tedavisi olmayan bir hastalık nedeniyle 16 Kasım 2006 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Oğuz adında bir oğlu olan Uğur; cana yakınlığı, içtenliği, nüktedan kişiliği ve güler yüzü ile bulunduğu her ortamda çok sevilen ve iz bırakan bir arkadaşımızdı. Döneminin İEL camiasında “ayıcık” lakabı ile gönüllere yerleşmiş olan Uğur’un bu takma ismi öylesine benimsenmişti ki, hiçbir lise arkadaşı kendisine Uğur diye hitap etmez, hatta birçoğu gerçek ismini dahi bilmezdi. O bütün dostlarının yüreğinde çok özel ve farklı bir yere sahiptir, hiçbir zaman unutulmayacak, daima özlemle anılacak, sözcüklere sığdırılması zor, bambaşka biridir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA